Solkomfort logo
Solkomfort logoBOKA GRATIS HEMBESÖK

Duettegardin

Hestra Duette® – en kombination av extraordinär fönsterdekoration med många funktioner.

Ur denna kombination uppstår en mängd möjligheter för din personliga trivsel och solkomfort. Här upptäcker du, hur fördelarna med Hestra Duette® kan kombineras med krav på utseende. Välj mellan olika typer av väv alltefter det ljusinsläpp eller den mörkläggning du önskar. Hestra Duette® passar till alla fönster, stora som små, och finns i en rad olika färger. Hestra Duette® är tillverkad av unika cellvävar som inte bara ger fönstret ett vackert utseende utan också har en isolerande effekt. På Hestra Duette® finns inga synliga hål eller linor som tar bort det eleganta utseendet på solskyddet.

Vackert och isolerande solskydd

Manövrering

Manövreringen sker med hjälp av linor, linlås och handtag. Tack vare högkvalitativa komponenter sker upp- och nedhissning lätt även på större solskydd. Hestra Duette® går även att motorisera.

Väv

Duettevävarna är tillverkade av polyester som inte fransar sig eller bleks. Vävarna är lätta att sköta, de är slitstarka, tvättbara och motståndskraftiga mot smuts. Till Hestra Duette® hittar du en rad olika färger att välja mellan.

Komponenter

Hårdvaran är designad för att matcha Hestras breda vävkollektion och erbjuder högklassig design samt ypperlig funktion.

Montering

Hestra Duette® monteras enkelt med fjäderbelastade upphängningsbeslag som gör det enkelt att sätta upp eller ta ned solskyddet. Upphängningsbeslagets utformning ger minimalt ljusinsläpp mellan karm och list.

Energismart väv

Våra vävar har isolerande och ljusblockerande egenskaper som håller dig varm på vintern och sval på sommaren. Beroende på dina behov kan en eller flera av våra vävar med säkerhet uppfylla dina önskemål om en unik och skön hemmiljö och ultimat solkomfort.

Flexibilitet

Hestra Duette® är en mycket flexibel produkt och passar i alla sorters fönster. Oavsett om du har trekantiga eller rektangulära fönster så går Hestra Duette® att anpassa efter dina önskemål.

Dimensioner

  • Max bredd: 4400 mm
  • Max höjd: 3000 mm
  • Max area: 5 m2 (vid motorisering 12 m2)