Solkomfort logo
Solkomfort logoBOKA GRATIS HEMBESÖK

Plisségardin

Vacker och trendig plissegardin

Om du vill ha något annorlunda är Hestra Plissé något för dig.

Hestra Plissé erbjuder en mängd olika färger och ett flertal moderna och spännande mönster att välja emellan. Det finns också flera textilier med Topar-beläggning som skyddar upp till 60% mot värme och solljus.

Andra egenskaper är flamsäkra textilier för säkerhet och mörkläggning. Plissegardin passar i alla sorters fönster och är ett utmärkt val för er som söker något som både är stilrent och praktiskt.

Man kan säga att plissegardin är en blandning mellan gardin och persienn som främst är gjord för att användas som skydd mot sol utan att man offrar design och stil. Dessutom hjälper de till att hålla värmen inomhus under vinterhalvåret och värmen ute under sommarhalvåret tack vare Topar-beläggningen, som bidrar till lägre energikostnader. Gör sommaren mer behaglig med våra plissegardiner.

Manövrering

Manövreringen sker med hjälp av linor och linlås. Tack vare högkvalitativa komponenter sker upp- och nedhissning lätt även på större enheter. Hestra Plissé går även att motorisera och utrusta med fjärrkontroll.

Väv

Plissévävarna är tillverkade av polyester som inte fransar sig eller bleks. Vävarna är lätta att sköta, de är slitstarka, tvättbara och motståndskraftiga mot smuts. Till Hestra Plissé hittar du en rad olika färger och mönster att välja mellan.

Komponenter

Hårdvaran är designad för att matcha Hestras breda vävkollektion och erbjuder högklassig design samt ypperlig funktion.

Montering

Hestra Plissé monteras enkelt med fjäderbelastade upphängningsbeslag som gör det enkelt att sätta upp eller ta ned solskyddet. Upphängningsbeslagets utformning ger minimalt ljusinsläpp mellan karm och list.

Flexibilitet

Hestra Plissé är en mycket flexibel produkt och passar i alla sorters fönster. Oavsett om du har trekantiga eller rektangulära fönster så går Hestra Plissé att anpassa efter dina önskemål.

Dimensioner

  • Max bredd: 2900–4200 mm (beroende på väv)
  • Vävbredd: 1450–2390 mm (beroende på väv)
  • Max höjd: 2300-2600 mm (beroende på väv och modell)
  • Max area: 5 m2