Solkomfort logo
Solkomfort logoBOKA GRATIS HEMBESÖK

Zipscreen

Stabil och elegant screenmarkis

Zipscreen är en stabil screenmarkis som passar för allt från butiker och kontor till dagens moderna villor. Markisen har sidostyrningar med zipfunktion, vilket innebär att screenvävens sidor är försedda med en dragkedja som löper i en glidprofil som håller väven på plats längs sidorna.

Konstruktionen på vår screenmarkis gör den utmärkt i vindutsatta lägen och den eliminierar även ljusspringan som finns på vanliga vertikalmarkiser. Dukarna är ljus och väderbeständiga och finns i ett flertal varianter, bland annat genomsiktliga.

Manövrering

Markisen manövreras endast med motor, som är standard. Det går också att komplettera motorn med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk

Till Hestra Zipscreen används en särskild glasfiberväv som filtrerar solljuset och som finns i en rad olika kulörer och med olika grader av genomsiktlighet. Fråga din lokala återförsäljare om råd och tips.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler

Profilerna är i naturanodiserat aluminium för att stå emot väder, vind och korrosion. Markisstativet med detaljer finns som standard i tre färger: vitt, grått och svart. Med lite längre leveranstid kan man även få stativet i vilken RAL-färg man vill.